Cruise 24.04.2010—09.04.2020

De eerste bootreis smaakte naar meer. En dus namen we de trage route van Florida naar de Golden Gate, via Panama. En New York was een handige stopplaats op de weg terug.
Dagboek Wil je ons dag per dag volgen of ben je het noorden een beetje kwijt? Hier vind je onze agenda en een handige...

Dagboek

Wil je ons dag per dag volgen of ben je het noorden een beetje kwijt? Hier vind je onze agenda en een handige wegenkaart.

19 images

Cruise De goudzoekers en piraten achterna! Van Florida naar Californië langs alle geneugten van de Caraïben.

Cruise

De goudzoekers en piraten achterna! Van Florida naar Californië langs alle geneugten van de Caraïben.

267 images3 videos

San Francisco Ooit gekend als Yerba Buena, is het nu een van de meest onconventionele steden in de VS. Het beeft hier af en toe wel...

San Francisco

Ooit gekend als Yerba Buena, is het nu een van de meest onconventionele steden in de VS. Het beeft hier af en toe wel eens. Dat houdt iedereen op zijn qui-vive.

41 images

New York City De stad die nooit slaapt ... En waar genoeg te zien is om er elk jaar naar terug te keren.

New York City

De stad die nooit slaapt ... En waar genoeg te zien is om er elk jaar naar terug te keren.

212 images

trip Verlies je snel het noorden in aardrijkskunde of ben je nieuwsgierig naar het afgelegde parcours, dan vind je hier een overzichtsplannetje van de Caraiben.
1
Verlies je snel het noorden in aardrijkskunde of ben je nieuwsgierig naar het afgelegde parcours, dan vind je hier een overzichtsplannetje van de Caraiben.